Jovičić slogan  

Povratak na početnu stranu

Ostalo

Jovičić logo

Jovičić slogan

Kvalitet je naš prioritet!

 

 

Proverite današnji kurs !

Trenutno vreme u Požegi:


 

O Nama >> Proizvodi >> Ostalo

Pored ranije prikazanih proizvoda, postoji još niz elemenata koje izrađujemo, kao i usluga koje vršimo. Ovde je prikazan samo jedan deo, ukratko. Ako vam treba više informacija, nazovite nas !

Tu su vinkle (uglovi) koji su dvodelni, potpuno spojeni, a rade se kao spoljašnji i unutrašnji, boja usklađenih sa olucima, u standardu r.š. 280, 333 i 400 mm. U ponudi su i jednodelne vinkle.

Ventilacije su univerzalnog tipa (mogu se koristiti i kao kuhinjska i kao kupatilska ventilacija). Standardno se izrađuju kao ø100, te ih po potrebi treba reducirati plastikom unutar krova. Mogu biti i drugih dimenzija i oblika. Boje su usklađene sa olucima.

Opšivke za odžake se rade po naručenim tačnim merama (daje se mera u horizontali, mesto na krovu gde se nalazi (blizu ivice, na sred, u slemenu) i pravac za višecevne (niz krov ili popreko). Opšivka se izvodi tako da ne može propustiti vodu na sastavu. Isporučuje se sa sklopljene tri strane, dok se četvrta montira na krovu. Može biti u raznim bojama.

Savijanje se vrši na mašinama do 6 metara radne dužine. Savijanje četvrtastih profila se radi po naručenoj meri i obliku od bakarnog, aluminijumskog i pocinkovanog nebojenog i bojenog lima. Bojeni limovi imaju zaštitnu foliju (tako da je mogućnost oštećenja u toku izrade svedena na minimum) i potrebno je skinuti nakon ugradnje, a najkasnije u roku od 15 dana.

Štampaj stranu!

Vrh

 

 

Valid HTML 4.01 Transitional

Copyright© 2002 - Limarska radnja Jovičić. Sva prava zadržana. | mapa sajta | webdesign |
Zabranjena je reprodukcija u celini ili u delovima bez dozvole. Jovičić® je zaštićeni žig SZTR Jovičić
Tel. 031/825-441, 811-150, fax 825-041, Prijanovići bb, 31210 Požega