Jovičić slogan  

Povratak na početnu stranu

KJG

Jovičić logo

Jovičić slogan

Kvalitet je naš prioritet!

 

 

Proverite današnji kurs !

Trenutno vreme u Požegi:


 
O Nama >> Proizvodi >> KJG

K&J&G je brzorastuća slovačka firma koja posluje već više od 15 godina i ima otvorena predstavništva u više zemalja srednje i jugoistočne Evrope.

Firma insistira na kvalitetu proizvoda ( poznato? ), posluje na modernim principima, ima ultramodernu opremu, mašine poslednje generacije i zatvoreni proizvodni prostor u Čahticama od preko 33000 m2 .

Proizvodni program građevinske limarije čini preko 1000 proizvoda (oko 150 modela kuka!) usklađenih sa evropskim standardima kvaliteta i više hiljada pratećih artikala. Dosta ulažu u proširenje proizvodnih kapaciteta i širenje asortimana proizvoda. U sezoni dnevno u firmu uđe/izađe oko 450 tona materijala!

Lim od koga se prave oluci, cevi i prateći elementi je najvišeg kvaliteta, proizvodnje USS Steel Košice, debljine 0.55 mm, kvaliteta DX 52 (za savijanje opšivki) i DX 53 (proizvodni za oluke i cevi), sa nanosom cinka od 275 g/m2 ( ! ), obojen poliUretanskim prahom (skuplji, ali zato mnogo trajniji premaz od kod nas uobičajenog poliEsterskog), sa zaštitnom folijom (sprečava nehotično grebanje lima tokom rada).

 

ocena kvaliteta sastav lima boje i slaganje kratko uputstvo
 
Ocena kvaliteta materijala Sastav lima KJG boje i slaganje Uputstvo o montaži odvodnih sistema
Štampaj stranu!

Vrh

 

 

KJGU cilju kompletiranja ponude, od 2006. godine postali smo ovlašćeni distributer slovačke firme K&J&G, u Evropi poznate po izuzetno kvalitetnom i sveobuhvatnom proizvodnom programu odvodnih sistema građevinske limarije.

Valid HTML 4.01 Transitional

Copyright© 2002 - Limarska radnja Jovičić. Sva prava zadržana. | mapa sajta | webdesign |
Zabranjena je reprodukcija u celini ili u delovima bez dozvole. Jovičić® je zaštićeni žig SZTR Jovičić
Tel. 031/825-441, 811-150, fax 825-041, Prijanovići bb, 31210 Požega