Jovičić slogan  

Povratak na početnu stranu

Kuke

Jovičić logo

Jovičić slogan

Kvalitet je naš prioritet!

 

 

Proverite današnji kurs !

Trenutno vreme u Požegi:


 
O Nama >> Proizvodi >> Kuke

Sve kuke

Držači oluka (kuke) se prvi postavljaju pri montaži oluka i poželjno je vezivanje za krovnu konstrukciju (rogove). Potreban pad (2mm/m) i pravac oluka se najbolje postiže zatezanjem DVA kanapa.

Kod poluokruglih oluka se postavlja jedan duž prednje ivice kuke, a drugi po dnu, prateći utisnutu tačku na kuki. Kod kvadratnih oluka se kanapi postavljaju u uglove kuke.

Kuke se montiraju na svaki rog. Za dužine preko 10m poželjno je postaviti dva slivnika. Tada se oluk padira od sredine ka krajevima.

Na postavljene kuke polaže se oluk. Oluk se pritegne uz kuku tako da nalegne celom površinom i fiksira savijanjem limčića (šplentni) na kukama oko ivica oluka sa prednje i zadnje strane. Prednji limčić je debljine 1mm, a zadnji 0.7mm.

Sve kuke su grifovane (ojačane rebrom), a poluokrugle imaju i marker (utisnutu tačku) na sredini polukruga. Čelične kuke se cinkuju, a one koje se ugrađuju uz oluke u boji su dodatno plastificirane bojom za spoljnu upotrebu. Sve kuke u standardu 333, okrugle i kvadratne, čelične i bakarne se proizvode sistemom 'nitovanje bez nitne'. Ceo proces izrade je mehanizovan, što osigurava stalan i visok kvalitet proizvoda.

Izrađuju se za poluokrugle oluke razvijene širine 333mm (pakuju se po 50 komada u kutiju) i 280mm (po 60 komada), kao i za kvadratne oluke sa širinom dna od 110mm (r.š.333) i dve vrste od 140mm ( r.š.416 i r.š.500) u  pakovanju od po 40 komada.

U ponudi su i kuke za poluokrugle oluke r.š.400.

 

 


Držači oluka - kuke

Okrugle kuke u boji 1
Okrugle kuke u boji 2
Okrugle kuke - veličine
Okrugle kuke - veličine 2
Kvadratne kuke
Kvadratne kuke u boji

Valid HTML 4.01 Transitional

Copyright© 2002 - Limarska radnja Jovičić. Sva prava zadržana. | mapa sajta | webdesign |
Zabranjena je reprodukcija u celini ili u delovima bez dozvole. Jovičić® je zaštićeni žig SZTR Jovičić
Tel. 031/825-441, 811-150, fax 825-041, Prijanovići bb, 31210 Požega